ANALIZE DE APA NECESARE PENTRU TEMPLATE ASSISTED CRYSTALLIZATION

Template Assisted Crystallization – TAC – tratarea apei dure fara sare, cu un rezultat 99,6% impotriva depunerilor, ceea ce este similar cu schimbatorii de ioni (dedurizatoarele clasice cu consum de sare), conform studiului efectuat sub protocolul standardului german DVGW, Articolul “W512” – |”verificarea dispozitivului de tratare a apei pentru reducerea depunerilor de calcar.|”

Acest post are in singur scop, sa comunice ce analize de apa sunt necesare in cazul in care doriti sa utilizati tehnologia de tratare anticalcar Template Assisted Crystallization, mai pe scurt: TAC.

NOTA: analizele fizico-chimice de mai jos sunt necesare doar daca apa este de put/foraj sau apa de suprafata, netrata, necontrolata, ce provine din surse proprii. In cazul in care apa provine dintr-o sursa controlata, declarata potabila, ca de exemplu regiile de apa, reteaua publica, atunci NU ESTE NEVOIE DE ANALIZA APEI.

Analize fizico-chimice necesare pentru TAC:

 • pH
 • Duritate
 • Fier
 • Mangan
 • Silice
 • Polifosfat sau fosfat
 • Cupru
 • Clor
 • Hidrogen sulfurat (la prelevare se va umple recipientul pana in buza si se va inchide imediat, pentru a nu scadea nivelul gazului).
 • Produse pertroliere (ulei/petrol)

Eu am identifificat doua laboratoare care efectueaza analizele de mai sus dar orice laborator de apa este binevenit pe aceasta pagina. Este nevoie doar sa imi trimiti un email: moleculahoh@gmail.com si sa imi spui ca laboratorul tau poate efectua analizele de mai sus. Vei aparea gratuit pe aceasta pagina.

Cele doua laboratoare indentificate deocamdata, sunt:

 1. Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Industriala – ECOIND

Adresa: str. Drumul Podu Dambovitei nr.71-73, sector 6, Bucuresti
Tel: 021410 03 77
Fax 021 410 05 75
e-mail: ecoind@incdecoind.ro
http://www.incdecoind.ro/

2. SC Biosol psi SRL

Str. Torcători Nr. 6 Ploieşti

Ploieşti, Prahova
Tel: 0344 107813 Tel: 0371 322551 Tel/Fax: 0244 517408
Web: http://biosol.ro/  E-mail: laborator@biosol.ro

Intrebari? Trimite-mi un email catre: moleculahoh@gmail.com

 

Despre MOLECULA H2O

Totul despre tehnologiile de filtrare si tratate a apei. Daca ai probleme cu apa, de exemplu: duritate prea mare, fier, mangan, nitriti, nitrati, metale grele, amoniu, hidrogen sulfurat, amoniu, clor, bacterii si virusuri, aici este locul in care te poti informa sau poti pune o intrebare. Daca nu ai probleme cu apa dar vrei un filtru casnic care sa-ti faca apa mai curata si fara gustul acela oribil de clor, aici este locul in care poti afla ce tip de filtru ai nevoie. Nu esti sigur? Pune o intrebare! Daca esti in cautarea unei tehnologii de filtrare pentru o anumita problema si nu stii ce sa alegi sau care este oferta mai buna pentru aplicatia ta (apa de baut, apa dura, apa cu fier si mangan sau cu nitriti si nitrati, ori este infestata din punct de vedere bacteriologic). Pune o intrebare! Ai nevoie de o statie de epurare industriala? Pentru, fabrici, abatoare, ferme etc.? Pune o intrebare! Ai nevoie de dezinfectia bazinelor de apa potabila? Pune o intrebare! Indiferent de aplicatie, fie ca este casnica sau pentru industrie, aici gasesti rezolvarea. Intreaba-ma! PS: citeste "TERMENI SI CONDITII". de utilizare a prezentului site!
Acest articol a fost publicat în Analize apa, Apa dura, Toate posturile despre apa și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.