CUM POT VERIFICA DURITATEA APEI?

TEST_DURITATE_APAUna dintre cele mai uzuale probleme ale apei de foraj/put este duritatea acesteia. Despre neajunsurile apei dure am scris intr-un alt post numit APA DURA SI EFECTELE SALE COSTISITOARE. Despre solutia tehnica pentru eliminarea duritatii din apa, am scris mai multe posturi:

1. PERICOLE IN ALEGEREA UNUI DEDURIZATOR
2
CE ESTE UN DEDURIZATOR SI CUM FUNCTIONEAZA?
3
CE ESTE UN DEDURIZATOR DUPLEX SI CUM FUNCTIONEAZA?

Primele intrebari pe care le primesc cei ce doresc sa elimine duritatea din apa, sunt: Ce duritate are apa? Aveti buletin de analiza a apei? Care este duritatea ei? Aceste intrebari sunt puse, evident de cei ca mine care lucreaza in tratarea apei. Pornind de la aceasta informatie, specialistul in tratarea apei va alege statia de dedurizare potrivita (mai sunt necesare si alte informatii: consum zilnic, debit orar etc)

Mai jos puteti vedea un scurt filmulet in care aflam duritatea apei cu o solutie de titrare. In acest caz apa testata este de la reteaua publica si de aceea duritatea apei nu este prea mare (dar nu este o regula pentru toate localitatile). In unele cazuri duritatea apei poate fi mai mare de 70 grade germane (in cazul apei de foraj).

Daca vrei sa afli gratuit ce duritatea are apa ta, contacteaza-ma prin moleculahoh@gmail.com. Nu solicit nicio taxa pentru acest test, trebuie doar sa primesc putina apa pentru a o putea testa.

Poti achizitiona un test de apa de aici: TEST DURITATE APA GRADE GERMANE

 

Anunțuri

Despre MOLECULA H2O

Totul despre tehnologiile de filtrare si tratate a apei. Daca ai probleme cu apa, de exemplu: duritate prea mare, fier, mangan, nitriti, nitrati, metale grele, amoniu, hidrogen sulfurat, amoniu, clor, bacterii si virusuri, aici este locul in care te poti informa sau poti pune o intrebare. Daca nu ai probleme cu apa dar vrei un filtru casnic care sa-ti faca apa mai curata si fara gustul acela oribil de clor, aici este locul in care poti afla ce tip de filtru ai nevoie. Nu esti sigur? Pune o intrebare! Daca esti in cautarea unei tehnologii de filtrare pentru o anumita problema si nu stii ce sa alegi sau care este oferta mai buna pentru aplicatia ta (apa de baut, apa dura, apa cu fier si mangan sau cu nitriti si nitrati, ori este infestata din punct de vedere bacteriologic). Pune o intrebare! Ai nevoie de o statie de epurare industriala? Pentru, fabrici, abatoare, ferme etc.? Pune o intrebare! Ai nevoie de dezinfectia bazinelor de apa potabila? Pune o intrebare! Indiferent de aplicatie, fie ca este casnica sau pentru industrie, aici gasesti rezolvarea. Intreaba-ma! PS: citeste "TERMENI SI CONDITII". de utilizare a prezentului site!
Acest articol a fost publicat în Analize apa, Apa dura, Toate posturile despre apa și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s